Windows 11 Görev Çubuğundaki Uygulama ve Simgeler Nasıl Sabitlenir?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Merhaba, Windows 11'de görev çubuğundaki uygulama ve simgelerin benim ayarladığım şekilde sabit kalmasını nasıl sağlayabilirim? Ayarlarımı değiştirmeden kalıcı hale getirmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
En iyi yöntemlerden biri, grup ilkesi düzenleyicisini açarak 'Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu' yolunu izlemek. Burada, görev çubuğu ayarlarını sabitlemek için ilgili politikaları etkinleştirebilirsiniz.
Görev çubuğundaki simgeleri sabitlemek için öncelikle istediğiniz uygulamayı sağ tıklayıp 'Görev Çubuğuna Sabitle' seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayarlarınızın değişmemesi için de grup ilke düzenleyicisini kullanabilirsiniz.

Ayarların değişmesini önlemek için sistem geri yükleme noktası oluşturmayı deneyebilirsiniz. Bu, herhangi bir değişiklik olduğunda eski ayarlarınıza dönmenizi sağlar.

En iyi yöntemlerden biri, grup ilkesi düzenleyicisini açarak 'Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu' yolunu izlemek. Burada, görev çubuğu ayarlarını sabitlemek için ilgili politikaları etkinleştirebilirsiniz.

Çözüm
Geri