Windows 11 Güncellemeleri Performansı Artırıyor mu, Yoksa Yavaşlatıyor mu?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Windows 11 güncellemeleri genellikle güvenlik ve kararlılık için yayınlanıyor. Ancak bazı kullanıcılar, bu güncellemelerin sistemlerini yavaşlattığını, bazıları ise hız kazandırdığını söylüyor. Sizce Windows 11 güncellemeleri performansı artırıyor mu, yoksa yavaşlatıyor mu? Görüşlerinizi paylaşın!

Bence güncellemeler genelde performans açısından olumlu etkiler bırakıyor. Ama büyük güncellemeler bazen sorun yaratabiliyor.

Güncellemeler genelde iyileştirme amaçlı olsa da, eski cihazlarda yavaşlamaya yol açabiliyor.

Performansı artıran güncellemeler olduğu gibi, bazıları da küçük hatalar çıkarabiliyor.

Genel olarak sistem kararlılığı için iyi. Ancak büyük güncellemeler sonrasında cihazınızı optimize etmek gerekebilir.

Bazı güncellemeler oyun performansını artırdı, ama eski uygulamalarda sorun yaşadım.

Güncellemeler genelde iyi sonuç veriyor. Ancak uyumsuz sürücüler bazen performansı etkileyebilir.

Küçük güncellemelerde pek fark görmedim. Büyük güncellemeler biraz yavaşlama yaratabiliyor.

Eski cihazlarda güncellemeler sonrası yavaşlama olabilir. Ancak yeni cihazlar için olumlu bir etkisi var.

Bazı güncellemeler sonrası küçük yavaşlamalar yaşadım. Ama genel olarak stabilite artıyor.

Geri