Windows 11 ile Gelen Yenilikler Yeterince Güçlü mü?

Xanadu

GadgetEfsanesi
Windows 11, tasarım değişiklikleri, DirectStorage, AutoHDR, Snap Layouts gibi yeniliklerle tanıtıldı. Ancak bazı kullanıcılar, bu yeniliklerin yeterince güçlü olmadığını düşünüyor. Sizce Windows 11 ile gelen özellikler ve geliştirmeler, bir işletim sistemi yükseltmesi için yeterince güçlü mü? Görüşlerinizi paylaşın!

Yenilikler güzel ama devrimsel bir şey yok. Daha çok bir tasarım güncellemesi gibi görünüyor.

DirectStorage ve AutoHDR özellikleri oyun severler için harika. Ama genel kullanıcılar için fark yaratacak bir şey göremedim.

Yenilikler güçlü ama çok kısıtlı bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Eski donanımları dışlamış gibi görünüyor.

Görev çubuğu gibi bazı eski özelliklerin kısıtlanması kötü. Yeniliklerin bunu telafi ettiğini düşünmüyorum.

Yeni güvenlik özellikleri önemli bir artı. Ama daha fazla kullanıcı dostu yenilik gerekirdi.

Yenilikler genel olarak iyi. Ancak eski sürümlere kıyasla çok büyük bir sıçrama gibi hissettirmiyor.

Multitasking özellikleri ve yeni tasarım günlük işlerimi kolaylaştırdı. Yenilikler benim için yeterli.

Eğer yeni bir cihazınız varsa, yenilikler etkili olabilir. Ama eski cihazlarda bu farkı hissedemezsiniz.

Geri