Kenan GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yükleme süresi hakkında bilgi almak istiyorum. Ortalama bir bilgisayarda Windows 11 kurulumu ne kadar sürer? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yükleme süresi hakkında bilgi almak istiyorum. Ortalama bir bilgisayarda Windows 11 kurulumu ne kadar sürer? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Enes Administrator Yönetici Dün 01:59 da #2 Windows 11 yükleme süresi genelde internet hızına ve sistem performansına bağlı olarak 30 dakika ile 1 saat arasında değişiyor.
Windows 11 yükleme süresi genelde internet hızına ve sistem performansına bağlı olarak 30 dakika ile 1 saat arasında değişiyor.
Cihan GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #3 Benim bilgisayarımda yaklaşık 40 dakika sürdü. SSD kullanıyorsanız daha hızlı tamamlanır.
Cenqiz GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #4 HDD'ye kurulum yapıyorsanız bu süre uzayabilir. SSD'lerde genelde 20-30 dakika gibi kısa bir sürede bitiyor.
HDD'ye kurulum yapıyorsanız bu süre uzayabilir. SSD'lerde genelde 20-30 dakika gibi kısa bir sürede bitiyor.
Emre GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #5 İnternet hızınız yükleme süresini etkiliyor. Yükleme dosyalarını indirmek uzun sürebilir.
T TechGuru Administrator Yönetici Dün 01:59 da #6 Yükleme süresi, güncellemeleri de içeriyorsa 1 saate kadar çıkabilir. Temiz kurulum daha kısa sürede tamamlanır.
Yükleme süresi, güncellemeleri de içeriyorsa 1 saate kadar çıkabilir. Temiz kurulum daha kısa sürede tamamlanır.
Casper GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #7 Ben temiz kurulum yaptığımda 25 dakika sürdü. Ama eski bir sistemden yükseltme yaparsanız bu süre artabilir.
Ben temiz kurulum yaptığımda 25 dakika sürdü. Ama eski bir sistemden yükseltme yaparsanız bu süre artabilir.
Muzo GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #8 Windows 11 yüklemesi genelde 30-45 dakika sürüyor. Ancak yükseltme sırasında sorun olursa bu süre uzayabilir.
Windows 11 yüklemesi genelde 30-45 dakika sürüyor. Ancak yükseltme sırasında sorun olursa bu süre uzayabilir.
Xanadu GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #9 Kurulum sırasında donanım performansı ve BIOS güncellemesi gibi faktörler süreyi etkileyebilir. Ortalama 1 saati geçmez.
Kurulum sırasında donanım performansı ve BIOS güncellemesi gibi faktörler süreyi etkileyebilir. Ortalama 1 saati geçmez.
T Türk GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #10 SSD üzerinde yaklaşık 20 dakika sürdü. Ancak eski HDD'lerde bu süre 1 saate kadar çıkabiliyor.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #11 Yükleme süresi genelde bilgisayarın gücüne ve güncelleme dosyalarının boyutuna bağlıdır. Ortalama 30-40 dakika sürüyor.
Yükleme süresi genelde bilgisayarın gücüne ve güncelleme dosyalarının boyutuna bağlıdır. Ortalama 30-40 dakika sürüyor.
Mami GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #12 Eğer yükseltme yapıyorsanız, kurulum sonrası birkaç güncelleme daha gerekebilir. Bu da süreyi artırabilir.
Eğer yükseltme yapıyorsanız, kurulum sonrası birkaç güncelleme daha gerekebilir. Bu da süreyi artırabilir.
Soykann GadgetEfsanesi Dün 01:59 da #13 Benim yüklemem 35 dakika sürdü. Ancak güncellemeler ve sürücü kurulumları ile birlikte toplam 1 saati buldu.
Benim yüklemem 35 dakika sürdü. Ancak güncellemeler ve sürücü kurulumları ile birlikte toplam 1 saati buldu.