Mami GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, sistem özelliklerim şu şekilde: - İşlemci: Intel Core i3-8100 - RAM: 8 GB DDR4 - Depolama: 256 GB SSD - Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Bu sistemle Windows 11 kullanmak istiyorum. Sizce performans açısından sorun yaşar mıyım? Windows 10'da kalmak daha mı mantıklı olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, sistem özelliklerim şu şekilde: - İşlemci: Intel Core i3-8100 - RAM: 8 GB DDR4 - Depolama: 256 GB SSD - Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Bu sistemle Windows 11 kullanmak istiyorum. Sizce performans açısından sorun yaşar mıyım? Windows 10'da kalmak daha mı mantıklı olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Enes Administrator Yönetici 20 Kas 2024 #2 Sistem özelliklerin Windows 11 için yeterli görünüyor. Ancak 8 GB RAM çoklu görevlerde bazen zorlanabilir. Performansı etkileyebilir.
Sistem özelliklerin Windows 11 için yeterli görünüyor. Ancak 8 GB RAM çoklu görevlerde bazen zorlanabilir. Performansı etkileyebilir.
Cihan GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #3 Windows 11 genel kullanımda fazla kaynak tüketmiyor. Ancak oyun oynuyorsan RAM ve işlemci biraz sınırda olabilir.
Windows 11 genel kullanımda fazla kaynak tüketmiyor. Ancak oyun oynuyorsan RAM ve işlemci biraz sınırda olabilir.
Cenqiz GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #4 Intel Core i3-8100 Windows 11 destek listesinde yer alıyor. Ancak uzun vadede RAM'i yükseltmek iyi bir fikir olabilir.
Intel Core i3-8100 Windows 11 destek listesinde yer alıyor. Ancak uzun vadede RAM'i yükseltmek iyi bir fikir olabilir.
Emre GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #5 Sistemin Windows 11 için yeterli ama SSD'deki boş alanı kontrol et. Güncellemeler için en az 64 GB boş alan gerekli.
Sistemin Windows 11 için yeterli ama SSD'deki boş alanı kontrol et. Güncellemeler için en az 64 GB boş alan gerekli.
TechGuru Administrator Yönetici 20 Kas 2024 #6 GTX 1050, Windows 11'in görsel efektlerini rahatça çalıştırabilir. Ancak daha yoğun grafik işlerinde zorlanabilir.
GTX 1050, Windows 11'in görsel efektlerini rahatça çalıştırabilir. Ancak daha yoğun grafik işlerinde zorlanabilir.
Casper GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #7 Benzer bir sistemle Windows 11 kullanıyorum. Performans olarak bir sıkıntı yaşamadım, yükleyebilirsin.
Benzer bir sistemle Windows 11 kullanıyorum. Performans olarak bir sıkıntı yaşamadım, yükleyebilirsin.
Muzo GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #8 Windows 11 genelde iyi optimize edilmiş. Ancak bazı ağır uygulamalar kullanıyorsan RAM darboğazı yaşanabilir.
Windows 11 genelde iyi optimize edilmiş. Ancak bazı ağır uygulamalar kullanıyorsan RAM darboğazı yaşanabilir.
Xanadu GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #9 Sistem özelliklerin yeterli görünüyor. Ancak uzun süreli kullanımda ek bellek veya depolama alanı gerekebilir.
Sistem özelliklerin yeterli görünüyor. Ancak uzun süreli kullanımda ek bellek veya depolama alanı gerekebilir.
Kenan GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #10 Eğer Windows 10'da memnunsan kalabilirsin. Ancak Windows 11'e geçişte büyük bir performans kaybı yaşanacağını sanmıyorum.
Eğer Windows 10'da memnunsan kalabilirsin. Ancak Windows 11'e geçişte büyük bir performans kaybı yaşanacağını sanmıyorum.
T Türk GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #11 Windows 11'i rahatça çalıştırabilirsin. Ama çoklu görev veya oyunlarda bazı limitlerle karşılaşabilirsin.
Windows 11'i rahatça çalıştırabilirsin. Ama çoklu görev veya oyunlarda bazı limitlerle karşılaşabilirsin.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #12 Windows 11 sistem kaynaklarını verimli kullanıyor. Yine de temiz bir kurulum yaparak daha iyi sonuç alabilirsin.
Windows 11 sistem kaynaklarını verimli kullanıyor. Yine de temiz bir kurulum yaparak daha iyi sonuç alabilirsin.
Soykann GadgetEfsanesi 20 Kas 2024 #13 Sistemin yeterli ama RAM'i 16 GB'ye yükseltmek uzun vadede faydalı olabilir. Windows 11'i yüklemeden önce yedek almayı unutma.
Sistemin yeterli ama RAM'i 16 GB'ye yükseltmek uzun vadede faydalı olabilir. Windows 11'i yüklemeden önce yedek almayı unutma.