Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xbox Series S Dying Light: The Following DLC'si nasıl kurulur?
Merhaba arkadaşlar, Xbox Series S'te Dying Light: The Following DLC'sini kurmaya çalışıyorum ancak tam olarak nasıl yapıldığını bilemiyorum. Adım adım bir rehber paylaşabilir misiniz? Yardımcı olacak herkesin fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler!
Sorununuzu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz: 1) Microsoft Store üzerinden oyun kütüphanenizi kontrol edin. 2) DLC listesinde The Following’i bulun. 3) Yükleme işlemini başlatın. Eğer içerik görünmüyorsa oyununuzu güncellemeniz gerekebilir.
Merhaba, öncelikle Xbox Series S’inizin internete bağlı olduğundan emin olun. Daha sonra Microsoft Store üzerinden Dying Light oyununu aratın. Eğer oyuna sahipseniz, DLC’ler sekmesine giderek The Following DLC'sini satın alabilir veya sahip olduğunuz bir kodu buraya girebilirsiniz.
Dying Light oyununun ana menüsüne girdikten sonra ek içerik (DLC) kısmına bakmayı unutmayın. The Following DLC'sini burada görüp kurulum işlemini başlatabilirsiniz.
Sorununuzu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz: 1) Microsoft Store üzerinden oyun kütüphanenizi kontrol edin. 2) DLC listesinde The Following’i bulun. 3) Yükleme işlemini başlatın. Eğer içerik görünmüyorsa oyununuzu güncellemeniz gerekebilir.
Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız, Xbox uygulaması veya Microsoft Store uygulaması üzerinden yardım alabilirsiniz. Güncel bir yazılım kullanıyor olduğunuzdan emin olun.
Dying Light ana oyununu indirirken DLC’nin otomatik yüklenmesini de sağlayabilirsiniz. Bunun için ayarlarda otomatik indirme seçeneğinin açık olduğundan emin olun.