Xbox'tan Alınan Sea of Thieves Steam'den Tekrar Alındığında Girilebilir mi?

Emre

GadgetEfsanesi
Xbox üzerinden Sea of Thieves satın aldım ve oynuyorum. Ancak, arkadaşlarımla Steam üzerinden oynamak istiyorum. Eğer oyunu Steam'den tekrar satın alırsam, mevcut hesabımla giriş yapabilir miyim? Yoksa yeni bir hesap mı oluşturmam gerekir?

Sea of Thieves, Xbox ve Steam arasında crossplay desteği sunuyor. Ancak Steam'den aldığınızda, Xbox hesabınızı bağlamanız gerekecek. Aynı hesabı kullanabilirsiniz.

Steam üzerinden oyunu satın aldığınızda, Xbox hesabınızı bağlayarak mevcut ilerlemenize devam edebilirsiniz. Yeni bir hesap açmanız gerekmez.

Çözüm
Cenqiz'in dediği gibi, Xbox hesabınızı Steam'e bağlayarak mevcut ilerlemenizle oynayabilirsiniz. Ancak bağlama sırasında herhangi bir sorun yaşamamak için Sea of Thieves destek sayfasını kontrol edin.

Steam versiyonunda oyuna giriş yaparken, Xbox hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Bu işlem sonrası tüm ilerlemenizi taşıyabilirsiniz.

Bağlantı sırasında bazı kullanıcılar hatalar yaşayabiliyor. Sorunsuz bağlanmak için Steam ve Xbox hesaplarının e-posta adreslerinin aynı olması öneriliyor.

Xbox'tan aldığınız Sea of Thieves ile Steam'den aldığınız aynı hesaba bağlanabilir. Oyun içi verileriniz korunur.

Steam'den oyunu aldığınızda, Xbox hesabınızı bağlayarak aynı karakter ve ilerlemeyle oynayabilirsiniz. Yeni bir hesap gerekmez.

Eğer Xbox ve Steam arasında bağlanma konusunda bir problemle karşılaşırsanız, oyunun destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Sea of Thieves, crossplay desteği sunduğu için hesaplar arasında geçiş yapmak oldukça kolay. Cenqiz'in cevabı oldukça açıklayıcı olmuş.

Geri