Yeniden Açtığım Instagram Hesabıma Giremiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Irmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hesabimi dondurdum ardindan tekrar actim ama hesaptan ciktim simdi ise giremiyorum hesabin inactive diyor ya da datayi kaydetmek ister misinde kaliyor(asla bitmiyo) (diger. Hesabimdayim) hesabimin acik herkesde gorunuyor insanlar takipten cikiyo falan gayet normal ama giremiyorum napicam 200-300e girecek arkadas var mi

Merhaba @Irmak

Instagram hesabınızı dondurup yeniden açtıktan sonra giriş yapamama sorunu bazen uygulama önbelleği, internet bağlantısı veya Instagram’ın geçici hesap koruma adımlarıyla ilgili olabiliyor. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Önbelleği Temizleyin (Android için):

Telefonunuzun “Ayarlar” menüsünden “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi”ni açın.

Instagram’ı bulun ve üzerine dokunun.

“Depolama” seçeneğine girerek “Önbelleği Temizle” (Cache Clear) butonuna basın.

Tekrar giriş yapmayı deneyin.

iPhone için:

Instagram’ı Kaldırın (Offload veya Silme):

Ayarlar > Genel > iPhone Saklama Alanı (iPhone Storage) yolunu izleyin.

Listeden Instagram uygulamasını bulun ve seçin.

Karşınıza iki seçenek çıkar:

Uygulamayı Kaldır (Offload App): Bu seçenek, uygulamanın boyutunu telefondan kaldırır ama belgeler ve veriler kalır. Bu yüzden önbelleğin tam anlamıyla sıfırlanması için çoğu zaman yeterli olmaz.

Uygulamayı Sil (Delete App): Hem uygulamayı hem de uygulamaya ait tüm verileri siler.

Daha sonra App Store’dan Instagram’ı yeniden indirerek kurabilirsiniz.

2. Uygulamayı Güncelleyin / Yeniden Yükleyin:

Play Store veya App Store’dan Instagram’ın güncel olup olmadığını kontrol edin.

Gerekirse son sürüme güncelleyin veya uygulamayı silip tekrar yükleyin.

3. Tarayıcıdan Deneyin:

Eğer telefondan giriş yaparken sorun yaşıyorsanız, bilgisayar veya telefonunuzun tarayıcısından (Chrome, Safari vb.) instagram.com’a gidin.

Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmayı deneyin.

4. Farklı Bir Cihazdan Giriş:

Eğer mümkünse farklı bir telefondan veya tabletten deneyin.

Böylece sorunun telefon ayarlarından mı, yoksa genel bir hesap probleminden mi kaynaklandığını anlayabilirsiniz.

5. Şifre Sıfırlama:

Instagram giriş ekranında “Şifremi Unuttum” / “Forgot Password” seçeneğini kullanarak şifrenizi sıfırlamayı deneyin.

Yeni bir şifre belirleyip giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

6. Instagram Destek İletişimi:

Tüm bu adımlar işe yaramazsa, Instagram uygulaması içinden veya web sitesinden “Yardım Merkezi” > “Sorun Bildir” kısmından destek talebi oluşturun.

Özellikle “Hesabıma erişemiyorum” başlığı altındaki adımları takip edebilirsiniz.

7. Bekleme Süresi:

Hesabınızı kısa süre önce dondurduğunuz için Instagram bazen tekrar etkinleştirme sürecinde ek onaylama adımları uygulayabiliyor.

Hesap “inactive” diye görünse bile 24-48 saat arası bekleyip tekrar deneyin.

Son düzenleme:

Yeni Konular

Son mesajlar

Geri