İnstagram hesap silme

Hesabımı şuan dondurdum ve açarsam tekrar kapatmak için 7 gün beklemem gerekiyor diye biliyorum ama hesabımı silmek istiyorum dondurma yerine hesabı sil dersem yine 7 gün beklemem gerekir mi bilginiz var mı ?

Merhaba @caglarseyhan

Eğer Instagram hesabınızı dondurduysanız ve açmadan doğrudan Instagram Hesap Silme Sayfası üzerinden silme işlemi yaparsanız, bekleme süresi olmadan hesabınızı silebilirsiniz.

Ancak, hesabınızı açarsanız tekrar silmek için 7 gün beklemeniz gerekir.

Özetle:
✔ Hesabınızı açmadan doğrudan silme sayfasına girerek silebilirsiniz.
❌ Eğer hesabınızı açarsanız, silmek için 7 gün beklemeniz gerekir.

Merhaba @caglarseyhan

Eğer Instagram hesabınızı dondurduysanız ve açmadan doğrudan Instagram Hesap Silme Sayfası üzerinden silme işlemi yaparsanız, bekleme süresi olmadan hesabınızı silebilirsiniz.

Ancak, hesabınızı açarsanız tekrar silmek için 7 gün beklemeniz gerekir.

Özetle:
✔ Hesabınızı açmadan doğrudan silme sayfasına girerek silebilirsiniz.
❌ Eğer hesabınızı açarsanız, silmek için 7 gün beklemeniz gerekir.
Merhaba cevabınız için teşekkürler, bunun linki falan var mı nasıl hesabı açmadan silebilirim?

Telefondan uygulamaya giriş yapabiliyor musun?
Kullanıcı adı ve şifre yazmadan?

Burası muallakta bir durum kullanıcı adı ve şifre girince hesabınız aktif olabilir.
Yada login olup hesap merkezinden de aktif edebilirsiniz. Daha önce denemediğim için kesin birşey diyemem denemeniz lazım.

Burası muallakta bir durum kullanıcı adı ve şifre girince hesabınız aktif olabilir.
Yada login olup hesap merkezinden de aktif edebilirsiniz. Daha önce denemediğim için kesin birşey diyemem denemeniz lazım.
Yani benim şuan asıl amacım hesabımı aktif etmeden direkt silmek ama bu yöntemle işe yarayıp yaramayacağı tam belli değil mi

Maalesef Evet login olun eğer hesap normale dönmez ise işlem merkezinden silebilirsiniz.

Eğer önemli bir durumsa dikkatli olmalısınız

Yeni Konular

Geri