Muzo GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın Valorant kaldırıp kaldırmayacağı konusunda biraz endişeliyim. Sistem özelliklerim şu şekilde: - İşlemci: Intel Core i5-3470 - RAM: 8 GB DDR3 - Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - Depolama: 500 GB HDD - İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Bu özelliklerle Valorant'ı akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? FPS ve grafik ayarları konusunda önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın Valorant kaldırıp kaldırmayacağı konusunda biraz endişeliyim. Sistem özelliklerim şu şekilde: - İşlemci: Intel Core i5-3470 - RAM: 8 GB DDR3 - Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - Depolama: 500 GB HDD - İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Bu özelliklerle Valorant'ı akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? FPS ve grafik ayarları konusunda önerilerinizi bekliyorum.
Enes Administrator Yönetici 19 Kas 2024 #2 Sistem özellikleriniz Valorant için yeterli görünüyor. Grafik ayarlarını düşükte tutarsanız rahatlıkla 60 FPS alabilirsiniz.
Sistem özellikleriniz Valorant için yeterli görünüyor. Grafik ayarlarını düşükte tutarsanız rahatlıkla 60 FPS alabilirsiniz.
Cihan GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #3 GTX 750 Ti hala iş gören bir kart. Ancak HDD yerine SSD kullanırsanız harita yükleme süreleri daha iyi olur.
GTX 750 Ti hala iş gören bir kart. Ancak HDD yerine SSD kullanırsanız harita yükleme süreleri daha iyi olur.
Cenqiz GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #4 8 GB RAM, Valorant için yeterli. Ancak arka planda fazla uygulama çalıştırmamaya dikkat edin.
Emre GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #5 Bu sistemle rahatlıkla oynarsınız ama yüksek FPS için işlemciyi biraz overclock etmeyi düşünebilirsiniz.
Bu sistemle rahatlıkla oynarsınız ama yüksek FPS için işlemciyi biraz overclock etmeyi düşünebilirsiniz.
TechGuru Administrator Yönetici 19 Kas 2024 #6 Ekran kartınız eski ama Valorant çok optimize bir oyun. 720p veya 1080p düşük ayarlarda iyi performans alırsınız.
Ekran kartınız eski ama Valorant çok optimize bir oyun. 720p veya 1080p düşük ayarlarda iyi performans alırsınız.
Casper GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #7 Benzer bir sistem kullanıyorum ve 100 FPS civarı alıyorum. Grafik ayarlarını düşük/orta yapmanız yeterli.
Benzer bir sistem kullanıyorum ve 100 FPS civarı alıyorum. Grafik ayarlarını düşük/orta yapmanız yeterli.
Xanadu GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #8 HDD ile performans biraz sıkıntı olabilir. Eğer imkanınız varsa bir SSD'ye geçiş yapmanızı öneririm.
Kenan GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #9 İşlemci ve ekran kartı ikilisi Valorant için uygun. Ancak RAM'inizi çift kanal yaparsanız biraz daha performans alabilirsiniz.
İşlemci ve ekran kartı ikilisi Valorant için uygun. Ancak RAM'inizi çift kanal yaparsanız biraz daha performans alabilirsiniz.
T Türk GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #10 8 GB RAM biraz sınırda ama yeterli. Ancak uzun süreli oyunlarda biraz ısınma sorunları yaşayabilirsiniz.
8 GB RAM biraz sınırda ama yeterli. Ancak uzun süreli oyunlarda biraz ısınma sorunları yaşayabilirsiniz.
Mami GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #11 Sisteminiz iyi durumda. Ancak oyun sırasında FPS değerlerinde dalgalanma olursa grafik sürücülerinizi güncelleyin.
Sisteminiz iyi durumda. Ancak oyun sırasında FPS değerlerinde dalgalanma olursa grafik sürücülerinizi güncelleyin.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #12 Valorant zaten düşük sistem gereksinimleri istiyor. Bu özelliklerle keyifle oynayabilirsiniz.
Soykann GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #13 GTX 750 Ti hala Valorant için yeterli bir kart. Performansı artırmak için çözünürlüğü biraz düşürebilirsiniz.
GTX 750 Ti hala Valorant için yeterli bir kart. Performansı artırmak için çözünürlüğü biraz düşürebilirsiniz.