Bilgisayarım Valorant Kaldırır mı?

Muzo

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın Valorant kaldırıp kaldırmayacağı konusunda biraz endişeliyim. Sistem özelliklerim şu şekilde:

- İşlemci: Intel Core i5-3470
- RAM: 8 GB DDR3
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
- Depolama: 500 GB HDD
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

Bu özelliklerle Valorant'ı akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? FPS ve grafik ayarları konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Sistem özellikleriniz Valorant için yeterli görünüyor. Grafik ayarlarını düşükte tutarsanız rahatlıkla 60 FPS alabilirsiniz.

GTX 750 Ti hala iş gören bir kart. Ancak HDD yerine SSD kullanırsanız harita yükleme süreleri daha iyi olur.

8 GB RAM, Valorant için yeterli. Ancak arka planda fazla uygulama çalıştırmamaya dikkat edin.

Ekran kartınız eski ama Valorant çok optimize bir oyun. 720p veya 1080p düşük ayarlarda iyi performans alırsınız.

Benzer bir sistem kullanıyorum ve 100 FPS civarı alıyorum. Grafik ayarlarını düşük/orta yapmanız yeterli.

HDD ile performans biraz sıkıntı olabilir. Eğer imkanınız varsa bir SSD'ye geçiş yapmanızı öneririm.

İşlemci ve ekran kartı ikilisi Valorant için uygun. Ancak RAM'inizi çift kanal yaparsanız biraz daha performans alabilirsiniz.

8 GB RAM biraz sınırda ama yeterli. Ancak uzun süreli oyunlarda biraz ısınma sorunları yaşayabilirsiniz.

Sisteminiz iyi durumda. Ancak oyun sırasında FPS değerlerinde dalgalanma olursa grafik sürücülerinizi güncelleyin.

GTX 750 Ti hala Valorant için yeterli bir kart. Performansı artırmak için çözünürlüğü biraz düşürebilirsiniz.

Geri