EA Play'de Battlefield 5 Açılmıyor, Nasıl Çözebilirim?

TechGuru

Administrator
Yönetici
EA Play üzerinden Battlefield 5'i çalıştırmaya çalışıyorum ancak oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Birkaç kez yeniden yükledim ama sonuç aynı. Oyunu başlattığımda ekran kararıyor ve birkaç saniye sonra kapanıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Çözüm olarak, Battlefield 5'in yükleme dosyalarını doğrulamanız en etkili yol olabilir. EA Play uygulamasını açın, oyun kütüphanenize gidin, Battlefield 5'i seçin ve 'Dosyaları Doğrula' seçeneğini çalıştırın. Bu, eksik veya bozuk dosyaları düzeltecektir.
Öncelikle sistem gereksinimlerini kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınız Battlefield 5 için minimum gereksinimleri karşılamıyorsa oyun açılmayabilir.

Grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Eski sürücüler bu tür sorunlara neden olabilir. NVIDIA veya AMD'nin web sitesinden en son sürümü indirip kurmayı deneyin.

EA Play uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bazen yetki sorunları oyunların açılmasını engelleyebiliyor.

Benzer bir sorun yaşamıştım ve sorunu çözmek için oyunu tamamen kaldırıp yeniden yükledim. Ancak öncesinde EA Play'i de yeniden yüklemenizi öneririm.

EA Play hesabınızda herhangi bir bağlantı sorunu olup olmadığını kontrol edin. İnternet bağlantınız stabil değilse oyun açılmayabilir.

Çözüm olarak, Battlefield 5'in yükleme dosyalarını doğrulamanız en etkili yol olabilir. EA Play uygulamasını açın, oyun kütüphanenize gidin, Battlefield 5'i seçin ve 'Dosyaları Doğrula' seçeneğini çalıştırın. Bu, eksik veya bozuk dosyaları düzeltecektir.

Çözüm
Geri