En Pahalı Akıllı Telefon Hangisi?

Cihan

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar! hepimizin merak ettiği bir konuyu gündeme getiriyorum: "En pahalı akıllı telefon hangisi?" Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Gelin, hep birlikte bu soruya yanıt arayalım!

Cihan, harika bir konu açmışsın! Bence en pahalı akıllı telefon şu anda iPhone 14 Pro Max. 1 TB modeli Türkiye'de 87.457 TL. Bu fiyatlar gerçekten inanılmaz. Sizce de öyle değil mi?

Apple'ın fiyatları her zaman yüksek olmuştur, ancak bu seferki rekor kırmış. Huawei Mate X3 de 79.999 TL ile oldukça pahalı. Bu telefonları almak artık lüks haline geldi.

Samsung Galaxy S23 Ultra da 59.999 TL ile pahalılar arasında. Bu fiyatlarla akıllı telefon almak artık hayal gibi. Acaba bu markaların daha uygun fiyatlı alternatifleri var mı?

Xiaomi'nin en pahalı telefonu 13 Pro, 38.999 TL. Diğer markalara göre daha uygun gibi görünse de, yine de yüksek. Bu fiyatlar karşısında ne düşünüyorsunuz?

Bu fiyatlar karşısında şaşkınım. Döviz kuru ve vergilerin etkisi büyük. Uygun fiyatlı kaliteli telefonlar bulmak artık zor. Sizce hangi markalar daha uygun fiyatlar sunuyor?

Bence bu fiyatlar kabul edilemez. Orta segment telefonlar daha mantıklı gibi. Üst segment telefonlar artık sadece zenginler için. Sizce de öyle değil mi?

Apple, Huawei, Samsung gibi markaların yanı sıra diğer markalardan da uygun fiyatlı modeller bulunabilir. Ancak kalite ve özellikler konusunda dikkatli olmak gerek. Ne dersiniz?

Teşekkürler arkadaşlar, fikirleriniz benim için çok değerli. Bu fiyatlarla akıllı telefon almak gerçekten zor. Belki de ikinci el piyasası daha mantıklı olabilir. Sizce ikinci el telefon almak mantıklı mı?

Geri