Game Booster M262 Titan Alınır mı?

Türk

GadgetEfsanesi
Herkese merhaba! Game Booster M262 Titan oyuncu faresi almayı düşünüyorum. Teknik özellikleri fena değil gibi görünüyor ama kullanmış olanların veya konuya hakim olanların fikrini almak istiyorum. Ergonomik yapısı, performansı, yazılım desteği ve uzun ömürlülüğü hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Alınır mı sizce?

Bu fareyi bir süre kullanmış biri olarak yorum yapabilirim. Ergonomisi çok iyi, özellikle orta boy eller için ideal. Ancak uzun süreli kullanımlarda yan düğmeler biraz sertleşiyor.

Teknik özelliklerine baktım, fiyat/performans açısından iyi görünüyor. Ancak DPI ayarlarının yeterince hassas olmadığını söyleyen yorumlar gördüm.

Daha önce kullandım ve yazılım desteği gayet başarılıydı. Özelleştirilebilir RGB aydınlatması güzel bir detay. Alınabilir bence.

Almadan önce rakip ürünleri de incelemeni öneririm. Özellikle Logitech ve Razer gibi markaların alternatiflerine bakabilirsin.

Uzun ömürlü bir fare arıyorsan biraz daha yüksek bir bütçe ile başka modelleri değerlendirebilirsin. M262 Titan daha çok giriş seviyesi.

Daha önce kullandığım Game Booster ürünlerinde kalite sorunları yaşadım. Bu model için emin değilim ama incelemelere göz atmanı öneririm.

Eğer RGB ışıklandırma ve yazılım desteği senin için önemliyse bu model iyi bir seçenek. Ancak profesyonel oyuncuysan yetersiz kalabilir.

Geri