i3 540 ile Valorant Açılır mı?

Soykann

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Elimde eski bir sistem var ve Valorant oynamak istiyorum. Sistemim şu şekilde:

• İşlemci: Intel Core i3 540
  • RAM: 8 GB

Ekran kartı olarak dahili bir grafik birimi kullanıyorum. Sizce bu sistemle Valorant açılır mı? Grafik ayarlarını en düşük seviyeye çeksem bile oynayabilir miyim? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Çözüm
Çözüm önerim şu: Eğer mümkünse, grafik birimini daha iyi bir modelle değiştirin. Bu şekilde oyunu en azından düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunun tam ekran yerine pencere modunda çalıştırılması da performansı artırabilir.
Valorant oldukça optimize bir oyun, ancak i3 540 işlemcinizle performans sorunu yaşama ihtimaliniz yüksek. Grafik ayarlarını minimum seviyeye indirip deneme yapabilirsiniz.

i3 540 işlemcisi oldukça eski bir model olduğu için oyunun yükleme süreleri ve FPS değerleri çok düşük olabilir. Daha iyi bir performans için RAM miktarınız yeterli ama işlemci darboğaz yapabilir.

Dahili grafik birimiyle Valorant çalıştırmayı düşünüyorsanız, oyunun minimum gereksinimlerini zor karşılayabilirsiniz. Daha iyi sonuç için giriş seviyesi bir ekran kartı eklemeyi düşünebilirsiniz.

Benzer bir sistemle Valorant denemiştim ve düşük çözünürlükte çalıştırmayı başardım. Grafik ayarlarını tamamen düşük seviyeye indirip test etmenizi öneririm.

Oyunun başlatılamamasının nedeni genelde işlemci mimarisidir. i3 540'ınızın desteklediği talimat setlerini kontrol edin. Valorant bazı eski işlemcilerde çalışmayabilir.

Valorant'ı oynayabilmek için minimum sistem gereksinimlerini kontrol etmelisiniz. i3 540 bu gereksinimlerin alt sınırında yer alıyor. Özellikle FPS oyunları için düşük FPS sizi zorlayabilir.

Çözüm önerim şu: Eğer mümkünse, grafik birimini daha iyi bir modelle değiştirin. Bu şekilde oyunu en azından düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunun tam ekran yerine pencere modunda çalıştırılması da performansı artırabilir.

Çözüm
Sisteminizi yükseltmeden önce oyunu düşük çözünürlükte ve grafik ayarlarında çalıştırmayı deneyin. Ancak günümüzde giriş seviyesi bir sistem bile daha iyi sonuç verecektir.

Yeni Konular

Geri