Instagram'da Önceden Takip Edilen Kişiler Nasıl Bulunur?

Muzo

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce Instagram'da takip ettiğim ancak daha sonra takipten çıktığım kişileri bulmak istiyorum. Bu mümkün mü? Önceden takip edilen kişilerin listesini görmenin bir yolu var mı? Ayarlar ya da başka bir yöntemle bu bilgiye ulaşabilir miyiz? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle bu durumu yaşayan ve çözüm bulanların görüşlerini bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla Instagram, geçmiş takip bilgilerini göstermiyor. Ancak eğer kişilerle mesajlaşmışsan, DM geçmişinden bulabilirsin. Üçüncü parti uygulamalar bu konuda yardımcı olabilir ama güvenlik riskleri var.

Bu tür bir bilgiye doğrudan ulaşmak mümkün değil. Ancak telefonunuzda yedeklenen eski ekran görüntüleri ya da geçmiş etkinlikler işe yarayabilir.

Merhaba, üçüncü parti uygulamalara güvenmemenizi öneririm. En iyi yöntem, hatırladığınız hesapları manuel olarak aramaktır.

Bu konuda Instagram’a talep göndermeyi deneyebilirsiniz ama şansı düşük. Kendi kayıtlarınız varsa onlara bakmak en mantıklısı.

Geçmişte takip ettiğiniz kişileri bulmak için bir yöntem maalesef yok. Ancak favori hesapları bir listeye kaydedebilirsiniz, bu ileride faydalı olur.

Instagram, böyle bir özellik sunmuyor. Ancak daha önce etkileşimde bulunduğunuz gönderilerden bazı ipuçları bulabilirsiniz.

Instagram’ın veri indirme özelliğini kullanmayı düşündünüz mü? Bu özellik, geçmiş aktivitelerle ilgili bilgi sağlayabilir.

Merhaba, geçmişteki takip bilgilerini üçüncü parti uygulamalardan almak mümkün olabilir ama bu uygulamaların güvenilirliği önemli bir sorun.

Belki eski arkadaşlarınızla iletişime geçerek, hatırlayabildikleri hesaplar konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Instagram veri arşivinizi indirin, bu dosyalarda bazı ipuçları bulabilirsiniz. Bunu denemediyseniz kesinlikle öneririm.

Eğer belirli gönderilerle etkileşime geçtiyseniz, o gönderilere giderek hesapları bulabilirsiniz. Ancak bu zahmetli bir yöntem olabilir.

Instagram'ın geçmiş takip hareketlerini göstermediğini düşünüyorum. Ancak favori listesi gibi bir özellik ileride faydalı olabilir.