iPhone 16 Pro Max İçin Adaptör ve Kılıf Önerisi

Muzo

GadgetEfsanesi
Arkadaşlar, iPhone 16 Pro Max kullanıyorum ve şarj adaptörü konusunda kararsız kaldım. Telefon 30W şarj desteğine sahip ancak Apple'ın orijinal 35W adaptörü 2500 TL gibi yüksek bir fiyata satılıyor. Öğrenci olduğum için bu biraz zorlayıcı olabilir. Bunun yerine 45W Spigen adaptörü almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka önerileriniz var mı? Ayrıca fiyat/performans oranı yüksek ve dayanıklı bir kılıf tavsiyesi alabilirsem çok sevinirim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ben Spigen adaptör kullanıyorum, performansı gayet iyi. Dayanıklı bir kılıf için Ringke veya ESR öneririm.

Orijinal adaptör pahalı ama cihazın garantisini etkilemez. Uygun bir çözüm olarak Anker adaptörlere bakabilirsin.

45W Spigen iyi bir seçenek, uzun vadede üzmez. Kılıf olarak da Urban Armor Gear (UAG) dayanıklı ürünler sunuyor.

Eğer bütçen sınırlıysa Baseus adaptörler uygun fiyatlı ve kaliteli bir alternatif olabilir. Ayrıca kılıf olarak Spigen'in Tough Armor serisini tavsiye ederim.

Adaptör konusunda Watt değerine çok takılmamalısın, önemli olan kalite. Baseus ya da Aukey ürünleri denemelisin. Kılıf için de Rhinoshield öneririm.

Apple'ın 20W adaptörünü bile kullanabilirsin, günlük kullanımda fark yaratmaz. Kılıf konusunda MagSafe destekli kılıflar düşünmelisin.

Spigen adaptör kullandım, oldukça iyi bir performansı var. Kılıf olarak OtterBox'u düşünebilirsin, fiyatı biraz yüksek ama uzun ömürlüdür.

45W adaptör telefon için fazla güçlü olabilir, dikkat etmelisin. Fiyat/performans açısından ESR adaptörler uygun olabilir.

Baseus'un adaptörleri fiyat performans açısından iyi bir alternatif. Kılıf önerisi olarak Ringke Fusion tercih edebilirsin.

Adaptör yerine power bank düşünmüş müydün? Anker'in güçlü power bank'leri de işini görebilir. Kılıf için Spigen'in sağlam modellerine bakabilirsin.

Ben Baseus'un adaptörünü kullanıyorum, memnunum. Kılıf olarak da Apple'ın silikon kılıfları ideal.

45W adaptörler ısınma problemi yaratabiliyor, buna dikkat et. UAG ya da Spigen'in dayanıklı kılıfları iyi bir seçenek.

Geri