Kablosuz fare önerisi

Türk

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, kablosuz bir fare almayı düşünüyorum ve bu konuda kararsızım. Özellikle taşınabilirlik, pil ömrü ve hassasiyet açısından memnun kalacağım bir model arıyorum. Farklı bütçelere uygun önerilerinizi ve kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Logitech M720 modelini tavsiye ederim. Çoklu cihaz desteği ve uzun pil ömrü ile benim favorim. Taşınabilirliği de oldukça iyi.

Ben Razer Pro Click kullanıyorum. Ergonomisi mükemmel ve hassasiyet açısından çok iyi. Fiyatı biraz yüksek ama değer.

Eğer daha uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız, Logitech M185'i önerebilirim. Küçük ve taşınabilir, ayrıca pil ömrü de gayet uzun.

SteelSeries Rival 3 Wireless modelini denedim ve oldukça memnun kaldım. Özellikle oyun oynayanlar için iyi bir seçenek olabilir.

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse hem iş hem de günlük kullanım için ideal. Ergonomisi ve tasarımı oldukça hoş.

Eğer çok hafif bir model arıyorsanız, Corsair Katar Pro Wireless'ı öneririm. Hafifliği ve hassasiyeti ile fiyat/performans ürünü.

Apple Magic Mouse 2, özellikle Apple cihazları kullanıyorsanız çok uyumlu bir seçenek. Dokunmatik yüzeyi oldukça kullanışlı.

Xiaomi Mi Portable Mouse da güzel bir alternatif. Hem uygun fiyatlı hem de taşınabilirliği oldukça iyi.

HP Z3700 modelini uzun süredir kullanıyorum. Basit ve uygun fiyatlı bir fare arıyorsanız tavsiye ederim.

Eğer RGB ışıklı bir model düşünüyorsanız, Glorious Model O Wireless'ı öneririm. Oyun oynayanlar için mükemmel.

Benim önerim Logitech Pebble M350. Minimalist tasarımı ve taşınabilirliğiyle harika bir fare.

Yeni Konular

Geri