Lenovo bilgisayarda Windows güncellemeleri yüklenmiyor?

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba, Lenovo marka bir laptop kullanıyorum ve son birkaç gündür Windows güncellemelerini yüklemekte sorun yaşıyorum. Güncellemeler indiriliyor ama yükleme sırasında hata alıyorum. Bunun çözümü için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba, bu sorunu çözmek için öncelikle Windows Update sorun gidericisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Giderme adımlarını izleyin.
Merhaba, bu sorunu çözmek için öncelikle Windows Update sorun gidericisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Giderme adımlarını izleyin.

Çözüm
Lenovo bilgisayarlarda bazen güncellemeler, donanım sürücülerinin eski olmasından kaynaklı yüklenmez. Lenovo'nun destek sitesinden sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.

Windows Update hizmetinin düzgün çalıştığından emin olun. Hizmetleri kontrol etmek için 'services.msc' komutunu kullanabilirsiniz.

Güncelleme geçmişinizi kontrol edin ve başarısız olan güncellemenin detaylarını inceleyin. Bu, sorunun nedenini bulmanıza yardımcı olabilir.

Eğer güncelleme sırasında mavi ekran hatası alıyorsanız, RAM veya disk testleri yaparak donanım arızası olup olmadığını kontrol edin.

Geri