T TechGuru Administrator Yönetici 17 Eyl 2023 #1 Selam arkadaşlar, Monster Abra V12 modelini düşünüyorum. Sizce bu model alınır mı? İşte bir ilan linki: Monster Abra V12 İlanı
Selam arkadaşlar, Monster Abra V12 modelini düşünüyorum. Sizce bu model alınır mı? İşte bir ilan linki: Monster Abra V12 İlanı
Casper GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #2 Monster genelde güzel makineler üretiyor. Bu modelde de performans iyi olabilir, bence bir göz atmalısın.
Monster genelde güzel makineler üretiyor. Bu modelde de performans iyi olabilir, bence bir göz atmalısın.
Xanadu GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #3 Ben biraz şüpheliyim, Monster'ın bazı modelleri ısınma problemi yaşatabiliyor. Detaylı bir araştırma yapmanı öneririm.
Ben biraz şüpheliyim, Monster'ın bazı modelleri ısınma problemi yaşatabiliyor. Detaylı bir araştırma yapmanı öneririm.
Cenqiz GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #4 Monster Abra serisi genelde iyi oluyor. Ama yine de kullanıcı yorumlarını okumanı öneririm.
Cihan GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #5 Ben bu modeli kullanıyorum, şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.
Muzo GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #6 Ben olsam biraz daha bekler, belki yeni modeller çıkar. Ama ilan linkindeki fiyat uygun gibi.
Soykann GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #7 Monster servis kalitesi de önemli. Servis hizmetleri hakkında bilgi almanı öneririm.
Enes Administrator Yönetici 17 Eyl 2023 #8 Bence alınır, Monster genelde kaliteli ürünler üretiyor. Ama yine de bir düşün derim.
Emre GadgetEfsanesi 17 Eyl 2023 #9 Benzer fiyat aralığındaki diğer modellere de bakmanı öneririm. Karşılaştırma yaparak daha iyi bir karar verebilirsin.
Benzer fiyat aralığındaki diğer modellere de bakmanı öneririm. Karşılaştırma yaparak daha iyi bir karar verebilirsin.