Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Monster notebooklar hakkında bir şey merak ediyorum. Monster hangi paneli kullanıyor? IPS mi yoksa farklı bir şey mi? Bilgisi olan var mı?
Monster aslında IPS yerine AAS panel teknolojisini kullanıyor. 2017'den itibaren bu teknolojiye geçiş yapmışlar. AAS paneller, renk doğruluğu ve görüş açıları konusunda oldukça iyi.
Selamlar! AAS panellerin bir diğer avantajı da enerji verimliliği. Yani uzun süreli kullanımlarda bile laptopunuzun pil ömrü daha uzun oluyor. Monster bu konuda gerçekten akıllıca bir karar almış.
Merhaba! AAS panellerin enerji verimliliği konusunda Soykann'a katılıyorum. Ayrıca, bu panellerin tepki süresi de oldukça düşük, bu da oyun oynarken büyük bir avantaj.
Selam, ben de bir Monster kullanıcısıyım. AAS panelin sunduğu renk doğruluğu ve geniş görüş açıları sayesinde grafik tasarım işlerimde de oldukça memnunum. Monster, bu yolla hem oyuncuları hem de profesyonelleri düşünmüş gibi.
Selam herkese! AAS panellerin bir diğer yararı da parlaklık seviyeleri. Yüksek parlaklık seviyeleri sayesinde dış mekanlarda bile rahatça kullanabiliyorsunuz. Monster bu konuda da kullanıcıları düşünmüş.
Merhaba, AAS panellerin yüksek parlaklık seviyeleri sayesinde film izlerken de oldukça keyif alıyorum. Monster'ın bu teknolojiyi seçmesi, kullanıcı deneyimini olumlu etkiliyor.