Muzo GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, PlayStation hesabımdaki takipçileri silmek istiyorum ancak bu konuda net bir çözüm bulamadım. Takipçileri silmenin bir yolu var mı? PlayStation ayarlarında buna dair bir seçenek bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, PlayStation hesabımdaki takipçileri silmek istiyorum ancak bu konuda net bir çözüm bulamadım. Takipçileri silmenin bir yolu var mı? PlayStation ayarlarında buna dair bir seçenek bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm TechGuru 1 Ara 2024 Takipçiyi kaldırmak için kişinin profiline gidin, üç nokta menüsünden 'Engelle' seçeneğini seçin. Bu, kişinin sizi takip etmesini durduracaktır.
Takipçiyi kaldırmak için kişinin profiline gidin, üç nokta menüsünden 'Engelle' seçeneğini seçin. Bu, kişinin sizi takip etmesini durduracaktır.
Enes Administrator Yönetici 1 Ara 2024 #2 PlayStation Network'te maalesef doğrudan bir takipçi silme özelliği bulunmuyor. Ancak kullanıcıyı engelleyerek bu durumu çözebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
PlayStation Network'te maalesef doğrudan bir takipçi silme özelliği bulunmuyor. Ancak kullanıcıyı engelleyerek bu durumu çözebilirsiniz.
Cihan GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #3 Takipçiyi silmek için profiline gidip 'Engelle' seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu, kişinin sizi takip etmesini engeller. Oyla 0 Downvote
Takipçiyi silmek için profiline gidip 'Engelle' seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu, kişinin sizi takip etmesini engeller.
Cenqiz GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #4 PlayStation hesabınızdan takipçileri silmek için gizlilik ayarlarını değiştirerek yalnızca arkadaşlarınızın sizi takip etmesine izin verebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
PlayStation hesabınızdan takipçileri silmek için gizlilik ayarlarını değiştirerek yalnızca arkadaşlarınızın sizi takip etmesine izin verebilirsiniz.
Emre GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #5 PlayStation'ın engelleme özelliği sayesinde sizi takip eden birini doğrudan engelleyerek bu kişiyi takipçiler listenizden çıkarabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
PlayStation'ın engelleme özelliği sayesinde sizi takip eden birini doğrudan engelleyerek bu kişiyi takipçiler listenizden çıkarabilirsiniz.
TechGuru Administrator Yönetici 1 Ara 2024 #6 Takipçiyi kaldırmak için kişinin profiline gidin, üç nokta menüsünden 'Engelle' seçeneğini seçin. Bu, kişinin sizi takip etmesini durduracaktır. Oyla 12 Downvote Çözüm
Takipçiyi kaldırmak için kişinin profiline gidin, üç nokta menüsünden 'Engelle' seçeneğini seçin. Bu, kişinin sizi takip etmesini durduracaktır.
Casper GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #7 TechGuru’nun dediği gibi engellemek etkili bir çözüm. Engelleme işlemini yaptıktan sonra kişiyi tekrar arkadaş listesine eklememeniz gerekiyor. Oyla 0 Downvote
TechGuru’nun dediği gibi engellemek etkili bir çözüm. Engelleme işlemini yaptıktan sonra kişiyi tekrar arkadaş listesine eklememeniz gerekiyor.
Xanadu GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #8 Gizlilik ayarlarını sıkılaştırarak yalnızca arkadaşlarınızın sizi takip edebilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece takipçi kontrolü sağlayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Gizlilik ayarlarını sıkılaştırarak yalnızca arkadaşlarınızın sizi takip edebilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece takipçi kontrolü sağlayabilirsiniz.
Kenan GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #9 Takipçileri yönetmek için PSN’in web sitesi üzerinden giriş yaparak gizlilik ayarlarını kontrol edin. Daha detaylı seçenekler bulabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Takipçileri yönetmek için PSN’in web sitesi üzerinden giriş yaparak gizlilik ayarlarını kontrol edin. Daha detaylı seçenekler bulabilirsiniz.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #10 PlayStation uygulamasını kullanarak takipçilerinizi görüntüleyin ve kişiyi engelleyerek takipçi listesinden çıkarın. Oyla 0 Downvote
PlayStation uygulamasını kullanarak takipçilerinizi görüntüleyin ve kişiyi engelleyerek takipçi listesinden çıkarın.
Mami GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #11 Gelecekte böyle bir sorunla karşılaşmamak için gizlilik ayarlarınızı yalnızca arkadaşlara izin verecek şekilde ayarlayın. Oyla 0 Downvote
Gelecekte böyle bir sorunla karşılaşmamak için gizlilik ayarlarınızı yalnızca arkadaşlara izin verecek şekilde ayarlayın.
Soykann GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #12 Eğer çok fazla takipçiniz varsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa, PlayStation destek hattına başvurabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Eğer çok fazla takipçiniz varsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa, PlayStation destek hattına başvurabilirsiniz.
T Türk GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #13 Bazı üçüncü parti uygulamalar bu tür hesap yönetimi için destek sağlıyor ama PSN kurallarını ihlal etmemek için dikkatli olun. Oyla 0 Downvote
Bazı üçüncü parti uygulamalar bu tür hesap yönetimi için destek sağlıyor ama PSN kurallarını ihlal etmemek için dikkatli olun.