Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PS Plus'taki aylık oyunları kütüphaneye eklendiğinde üyelik bitse oynanabiliyor mu?
Merhaba arkadaşlar, PlayStation Plus aboneliğim sırasında verilen ücretsiz oyunları kütüphaneme ekliyorum. Fakat bir sorum var: Eğer üyeliğim biterse bu oyunlara erişimim devam eder mi? Yoksa üyeliği yeniden mi başlatmam gerekir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!
Doğrudur, PS Plus oyunları yalnızca aktif bir aboneliğin varsa oynanabilir. Ancak, üyeliğin yeniden aktif olduğunda daha önce eklediğin oyunlar tekrar erişime açılır. O yüzden oyunları kütüphaneye eklemeye devam et.
PS Plus oyunlarını kütüphanene eklesen bile üyeliğin sona erdiğinde bu oyunlara erişimin durur. Ancak üyeliği tekrar başlattığında bu oyunlara yeniden erişebilirsin. Bu yüzden üyeliğini aktif tutmak önemli.
Üyelik bitiminden sonra, PS Plus üzerinden aldığın oyunlara erişim sağlamak mümkün değil. Yani bu oyunlar PS Plus aboneliğine bağlıdır. Eğer tekrar abonelik alırsan, kütüphanene eklenmiş olan oyunlara kaldığın yerden devam edebilirsin.
Doğrudur, PS Plus oyunları yalnızca aktif bir aboneliğin varsa oynanabilir. Ancak, üyeliğin yeniden aktif olduğunda daha önce eklediğin oyunlar tekrar erişime açılır. O yüzden oyunları kütüphaneye eklemeye devam et.
Ben de aynı durumla karşılaştım. Üyelik sona erdiğinde oyunlar oynanamıyor ama üyeliği yenileyince oyunlar geri geliyor. Yani oyunları kaybetmiyorsun, sadece erişimin kısıtlanıyor.
PS Plus sistemi, aboneliğin aktif olmadığı durumda oyunlara erişim vermiyor. Ancak aboneliğin yenilendiği anda kütüphanene eklediğin tüm oyunlar tekrar oynanabilir hale geliyor.
Bu konu birçok kişinin kafasını karıştırıyor. PS Plus oyunları aslında aboneliğin aktif olduğu sürece erişilebilir. Üyelik bitince erişim kaybolur ama oyunlar kütüphanede kalır.
PS Plus abonelik modeli tamamen aktif üyelik üzerine kurulu. Yani üyelik bitince oyunlara erişim kalkar. Ama üyeliğini yenilersen tekrar oynayabilirsin.