Uygun Fiyatlı Windows 11 Pro ve Microsoft 365 Key Önerisi

Çakır

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Uygun fiyatlı Windows 11 Pro ve Microsoft 365 key almak istiyorum ancak piyasada çok fazla seçenek olduğu için güvenilir satıcı bulmakta zorlanıyorum. Daha önce bu tür bir alım yapan var mı? Hangi platformlardan almayı önerirsiniz? Hem fiyat açısından uygun hem de güvenilir olması benim için önemli. Görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ben daha önce Microsoft'un resmi mağazasından aldım. Fiyat biraz yüksek ama güvenilirlik açısından sorunsuzdu.

CDKeys gibi platformları inceleyebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de hızlı teslimat sağlıyorlar. Ancak kullanıcı yorumlarını mutlaka kontrol edin.

Kinguin veya G2A gibi platformlar genellikle uygun fiyatlar sunuyor. Ancak, satıcı puanlarına dikkat etmenizi öneririm.

Resmi olmayan satıcılardan key almak bazen riskli olabilir. Özellikle kurumsal veya eğitim lisanslarını satmaya çalışanlardan uzak durun.

Ben Amazon üzerinden indirim dönemlerinde oldukça uygun fiyatlı bir Microsoft 365 key almıştım. Şu an hala sorunsuz kullanıyorum.

Türkiye’de bazı güvenilir teknoloji mağazalarının kendi sitelerinde de zaman zaman indirimler oluyor. İncelemenizi öneririm.

Eğer uzun vadeli bir kullanım düşünüyorsanız, direkt Microsoft'tan yıllık abonelik satın almak daha mantıklı olabilir.

Ebay gibi sitelerde çok daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz ama satıcının güvenilirliğini mutlaka kontrol edin.

Arkadaş çevrenizde ya da işyerinde toplu lisanslama yapan birinden destek almayı düşünebilirsiniz. Bu şekilde maliyetler düşebiliyor.

Bazı key satıcıları 'OEM' lisanslarını çok uygun fiyata sunuyor. Ancak bu tür lisanslar cihaz değiştirdiğinizde geçersiz olabilir.

Eğer öğrenciyseniz, üniversitenizin IT departmanından ücretsiz ya da çok uygun fiyatlı lisans alabilirsiniz.

Google'da 'Microsoft Partner' olarak listelenen satıcıları araştırabilirsiniz. Genellikle güvenilirdirler.

Ben Hepsiburada üzerinden Microsoft Office 365 key almıştım. Resmi satıcıdan almak önemli, yoksa sorun yaşanabilir.

Kendi tecrübeme göre G2A’da bazı keyler çalışmıyor ama geri ödeme sistemi genelde hızlı çalışıyor. Dikkatli olun.

Ben Trendyol üzerinde bir mağazadan almıştım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim.

Microsoft 365 için 1 yıllık aile paketi bazen daha ekonomik olabiliyor. 6 kişiyle paylaşabiliyorsunuz.

Yeni Konular

Geri