V0330Vid64.sys yüzünden bellek bütünlüğü açılamıyor

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Merhaba, Windows 11'de bellek bütünlüğünü açmaya çalıştığımda "V0330Vid64.sys" dosyası nedeniyle işlemin tamamlanamadığını görüyorum. Bu dosya hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım ve sorunumu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Kesin çözüm için şu adımları izleyebilirsiniz: 1) V0330Vid64.sys dosyasını detaylı bir şekilde analiz edin (özellikle konumuna ve tarihine dikkat edin). 2) Bilinmeyen bir dosya ise, üçüncü taraf bir virüs tarayıcıyla kontrol edin. 3) Sorununuzu çözmek için uyumsuz sürücüyü belirleyip kaldırın ya da güncelleyin.
Merhaba, bu sorun genellikle uyumsuz bir sürücü dosyasından kaynaklanır. Bu dosyanın hangi cihaza ait olduğunu tespit edip, üreticinin web sitesinden güncel sürücüsünü indirerek yeniden yüklemeyi deneyin.

Alternatif olarak, aygıt yöneticisinden bu dosyaya bağlı olan sürücüyü devre dışı bırakıp bellek bütünlüğünü tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Sorun çözülürse, ilgili sürücüyü güncelleyebilirsiniz.

Sorunu çözmek için bu dosyanın hangi donanım bileşenine bağlı olduğunu belirleyip, sürücüyü kaldırıp yeniden yükleyin. Eğer sorun devam ederse, geçici olarak bellek bütünlüğünü devre dışı bırakabilirsiniz.

Kesin çözüm için şu adımları izleyebilirsiniz: 1) V0330Vid64.sys dosyasını detaylı bir şekilde analiz edin (özellikle konumuna ve tarihine dikkat edin). 2) Bilinmeyen bir dosya ise, üçüncü taraf bir virüs tarayıcıyla kontrol edin. 3) Sorununuzu çözmek için uyumsuz sürücüyü belirleyip kaldırın ya da güncelleyin.

Çözüm
Geri