Valorant 'Van 185' Hatası Çözümü

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba,

Valorant oynarken "Van 185" hatası alıyorum ve oyuna giriş yapamıyorum. Bu hata neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Çözüm
Vanguard'ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Bunun için Denetim Masası'ndan Vanguard'ı kaldırabilir, ardından Valorant'ı çalıştırarak otomatik olarak yeniden yüklenmesini sağlayabilirsin.
Bu hata genellikle Riot'un Vanguard yazılımının düzgün çalışmamasından kaynaklanıyor. Öncelikle bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyebilirsin.

Vanguard'ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? Bunun için Denetim Masası'ndan Vanguard'ı kaldırabilir, ardından Valorant'ı çalıştırarak otomatik olarak yeniden yüklenmesini sağlayabilirsin.

Çözüm
Antivirüs programın Vanguard'ın çalışmasını engelliyor olabilir. Antivirüs ayarlarını kontrol edip Vanguard'ı güvenilir bir uygulama olarak işaretlemeyi dene.

Valorant'ın dosyalarını doğruladın mı? Riot Client'tan "Dosya Doğrulama" seçeneğini kullanarak bozuk dosyaları onarabilirsin.

Vanguard'ın hizmetlerini manuel olarak başlatmayı dene. Hizmetler menüsüne gidip "VGC" hizmetini bul, sağ tıklayıp başlatmayı seç.

Eğer sorun devam ediyorsa Riot Destek ile iletişime geçmek en kesin çözüm olabilir. Destek talebi oluşturmayı dene.

Geri