Windows 11 24H1'e Nasıl Dönülür?

Casper

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Windows 11 24H2 güncellemesi sonrası bazı sorunlarla karşılaştım ve eski sürüm olan 24H1'e geri dönmek istiyorum. Ancak bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Geri dönüş işlemi sırasında veri kaybı yaşar mıyım? Hangi adımları izlemeliyim?

24H1 sürümüne geri dönmek için izlenecek güvenli bir yöntem var mı? Yardımcı olabilecek her türlü bilgi için şimdiden teşekkürler!

Çözüm
Geri dönüş için Ayarlar > Sistem > Kurtarma yolunu takip edin. Burada 'Önceki sürüme dön' seçeneği çıkması lazım, ancak güncellemeden 10 gün geçmişse bu seçenek kaybolmuş olabilir.
Geri dönüş için Ayarlar > Sistem > Kurtarma yolunu takip edin. Burada 'Önceki sürüme dön' seçeneği çıkması lazım, ancak güncellemeden 10 gün geçmişse bu seçenek kaybolmuş olabilir.

Çözüm
Eğer 'Önceki sürüme dön' seçeneği mevcut değilse, bir ISO dosyası indirerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz. Ancak bu işlem sırasında tüm verileriniz silinir, yedek almayı unutmayın.

Eğer sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız, 24H1'e dönmek için bu noktayı kullanabilirsiniz. Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneklerine bakmayı deneyin.

Herkese öneriler için teşekkürler. 'Önceki sürüme dön' seçeneği ile sorunu çözdüm. Yedek aldığım için hiçbir veri kaybı yaşamadım. Çok sağ olun!