Windows 11'de Microsoft Edge'de Sık Kullanılanları Farklı Klasöre Taşıma?

Kenan

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Microsoft Edge tarayıcısında sık kullanılanlarımı düzenlemeye çalışıyorum. Ancak, bir klasördeki sık kullanılanları başka bir klasöre taşırken bazı sorunlar yaşıyorum. Sürükle bırak yöntemi her zaman çalışmıyor gibi görünüyor veya belirli bir sırada taşımak istediğimde sorun oluyor.

Sık kullanılanları taşımak ve düzenlemek için kullanabileceğim farklı yöntemler ya da bu tür bir sorun yaşayanların çözümleri var mı? Adım adım bir rehber paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler!

Microsoft Edge içinde sık kullanılanları düzenlemek için 'Ayarlar' > 'Sık Kullanılanlar' bölümünden taşımayı deneyebilirsin. Sürükle-bırak dışında, sağ tıklayıp 'Taşı' seçeneğini kullanabilirsin.

Sık kullanılanları taşırken tarayıcıyı tam ekran modunda kullanmayı deneyebilirsin. Küçük pencere modunda sürükleme bazen sorun çıkarabiliyor.

Benzer bir sorun yaşadım ve sık kullanılanları HTML olarak dışa aktarıp, düzenleyip tekrar içe aktarmayı denedim. Daha pratik olabilir.

Eğer sorun sürükle-bırak yöntemi ile ilgiliyse, taşımayı klavyeden Ctrl+X (kes) ve Ctrl+V (yapıştır) komutlarıyla yapmayı deneyebilirsin.

Çözüm
Alternatif olarak, 'Sık Kullanılanlar Yöneticisi' eklentisi gibi üçüncü parti araçlar kullanarak daha kolay düzenleme yapabilirsiniz.

Klasörleri taşımadan önce bir yedek almak isteyebilirsin. Özellikle çok fazla sık kullanılanın varsa, yanlışlıkla silme riski olabilir.

Edge'in yerleşik arama çubuğunu kullanarak sık kullanılanlar arasında hızlıca klasör taşıması yapabilirsiniz. Bazı güncellemeler bu işlemi hızlandırabilir.

Geri