2. Diskime Windows 11 Yazdırabilir Miyim?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Bilgisayarıma ikinci bir disk ekledim. Bu diske Windows 11 yüklemek istiyorum. Bunun mümkün olup olmadığını ve nasıl yapılabileceğini öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Evet, ikinci bir diske Windows 11 yükleyebilirsiniz. Bunun için USB bellekten önyükleme yaparak yükleme işlemini başlatabilirsiniz. İkinci disk seçim ekranında dikkatlice doğru diski seçin.
Evet, ikinci bir diske Windows 11 yükleyebilirsiniz. Bunun için USB bellekten önyükleme yaparak yükleme işlemini başlatabilirsiniz. İkinci disk seçim ekranında dikkatlice doğru diski seçin.

Çözüm
İkinci diskinize Windows 11 yazdırabilirsiniz. Ancak bunun için diskin formatlanmış ve uygun bir dosya sistemiyle hazırlanmış olması gerekiyor. Ayrıca anakartınızın UEFI desteği varsa, bu işlem daha kolay olacaktır.

Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, doğru diski seçmektir. Aksi halde diğer diskinizi yanlışlıkla formatlayabilirsiniz.

Eğer mevcut işletim sisteminiz zarar görsün istemiyorsanız, ikinci diske yükleme sırasında başlangıç seçeneklerini kontrol edin.

Birden fazla işletim sistemi ile çalışmayı planlıyorsanız, BIOS/UEFI üzerinden disk önceliğini nasıl değiştireceğinizi öğrenmenizi öneririm.

Geri