Eylül'de Yeni iPhone Çıkacak Mı?

Söylenenlere göre, 3-4 hafta gecikme olacaksa, bu süre zarfında rakip firmaların atağa geçme şansı olabilir. Ama Apple'ın bu gecikmeyi teknolojik bir yenilik için yapacağını düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum!

Bence Apple, her yıl olduğu gibi Eylül'de yeni bir iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. 3-4 haftalık gecikme, belki de pandemi etkilerinden kaynaklı olabilir. Yine de, kesinlikle değecek!

Selam! Ben de bu konuda heyecanlıyım. Eylül ayında yeni bir iPhone modelinin gelmesi, Apple'ın geleneğini sürdüreceğini gösteriyor. 3-4 hafta gecikme büyük bir sorun olmayacaktır.

Apple her zaman sürprizlere açık. Bu 3-4 hafta gecikme kesinlikle bir nedeni vardır. Belki de ekstra bir özellik eklemek için zaman kazanıyorlar, kim bilir?

Selamlar! Eylül ayı Apple için her zaman önemli bir ay olmuştur. Yeni iPhone modelinin birkaç hafta gecikmeli gelmesi, kesinlikle bir sebebi vardır. Bekleyip görmekten başka şansımız yok.

Harika yorumlar arkadaşlar, teşekkürler! Görünen o ki, Eylül ayında yeni bir iPhone modelinin geleceği konusunda hepimiz heyecanlıyız. Gecikme konusu da oldukça farklı yorumlar almış.

Geri