Oppo A74 telefonda sistem 117 GB kullanıyor?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Oppo A74 telefonumda sistemin 117 GB depolama alanı kullandığını fark ettim. Bu durum normal mi? Eğer değilse, bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Ben de benzer bir sorun yaşadım. Oppo servis merkezine danıştım ve bir yazılım sıfırlamasıyla çözüldü. Kesinlikle teknik servisten yardım almanı öneririm.
117 GB gerçekten aşırı görünüyor. Ayarlar > Depolama kısmından detaylı kontrol yapmayı denedin mi? Belki bir yazılım güncellemesi sorunu çözebilir.

Bu kadar yüksek bir sistem kullanımı genellikle bir hata göstergesidir. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi düşündün mü? Önce yedek almayı unutma.

Ben de benzer bir sorun yaşadım. Oppo servis merkezine danıştım ve bir yazılım sıfırlamasıyla çözüldü. Kesinlikle teknik servisten yardım almanı öneririm.

Çözüm
Eğer yedeklemeye karşı bir hassasiyetin yoksa, kesin çözüm fabrika ayarlarına döndürmek olur. Ancak bunu yapmadan önce, sorunun güncellemelerle çözülüp çözülmediğini kontrol et.

Ben bir Oppo kullanıcısı olarak, sistemin bu kadar yer kaplamaması gerektiğini düşünüyorum. Belki de başka uygulamalar da 'sistem' altında birikmiş olabilir.

Fazla depolama kullanımını azaltmak için önbellekleri temizlemeyi deneyebilirsin. Ancak 117 GB için bu yeterli olmayabilir.

Böyle bir durumla karşılaştığında ilk olarak sistem güncellemesini kontrol etmek faydalı olur. Sonra da Oppo'nun müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin.

Bazı kullanıcıların benzer şikayetleri vardı. Oppo kullanıcı forumlarına göz atmanı öneririm, belki aynı sorunu yaşayanlar çözüm bulmuştur.

Telefonun yavaşlama veya donma sorunları da yaşıyor musun? Eğer öyleyse, bu sorun gerçekten yazılımsal olabilir ve fabrika ayarlarına dönmek şart olabilir.

Bazı durumlarda sistem depolamasının yüksek görünmesi, aslında büyük boyutlu uygulamaların yanlış kategorize edilmesinden kaynaklanır. İyi bir dosya yöneticisi uygulaması indirerek detaylı kontrol yap.

Geri