PlayStation 5 Gürcistan'da Ne Kadar?

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba, PlayStation 5'i Gürcistan'da satın almak istiyorum. Ancak fiyatlar hakkında güncel bilgiye ulaşamadım. PS5'in Gürcistan'daki satış fiyatı nedir? Ayrıca, oradan satın almak mantıklı mı, yoksa farklı bir ülkeden mi almak daha iyi olur? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Çözüm
Merhaba, Gürcistan’da fiyat araştırması yaparken popüler teknoloji mağazalarını Google Maps üzerinden kontrol edebilirsin. Kullanıcı yorumları genelde fiyatlar hakkında bilgi veriyor. Ayrıca güvenilir bir satıcıdan aldığından emin ol.
Merhaba Emre, Gürcistan'da PlayStation 5 fiyatları genellikle 550-600 dolar civarında değişiyor. Ancak değişkenlik gösterebilir, çünkü vergiler ve mağazaların kar oranları etkili oluyor. Önerim, Tiflis'teki teknoloji mağazalarını araştırman. Duty-free bölgelerinden de avantajlı fiyatlar yakalayabilirsin.

Emre, Gürcistan'da PS5'in fiyatı Türkiye'ye göre genelde daha uygun. Ancak satın alırken kutu içeriğini kontrol etmeni ve orijinal garanti belgelerinin verildiğinden emin olmanı öneririm. Özellikle 'mall of Tbilisi' gibi büyük alışveriş merkezlerini incele.

Gürcistan'da PS5'in güncel fiyatları için Best Electronics ve Zoommer gibi yerel mağazaların sitelerine bakabilirsin. Bazen kampanya dönemlerinde daha uygun fiyatlar oluyor. Ancak Gürcistan'dan alırsan Türkiye'de garanti hizmetlerinden yararlanamayabilirsin.

En güncel bilgi için Gürcistan'daki Amazon ve eBay satıcılarını da kontrol edebilirsin. Gürcistan'dan PS5 almayı planlıyorsan, yanında aksesuarları ve oyunları da uygun fiyatlı bulabilirsin. Vergileri de hesaba katmayı unutma.

Tiflis Duty Free mağazaları genelde daha avantajlı fiyatlar sunuyor. Türkiye'ye kıyasla PS5'i %20'ye kadar daha ucuza alabilirsin. Ancak dönüşte gümrük kurallarını da kontrol etmen gerekiyor.

Geçtiğimiz ay Gürcistan'daydım ve PS5 fiyatlarını sordum. 580 dolar civarındaydı. Ancak ödeme yapmadan önce kredi kartı kurunu ve mağazanın döviz çevrim oranlarını kontrol et. Ayrıca yanına ekstra bir DualSense almak daha mantıklı olabilir.

Gürcistan'da PS5 fiyatları bazen Avrupa'ya yakın oluyor. Ancak burada asıl mesele Türkiye'ye dönüşte gümrük vergileri. 430 Euro üzerindeki alımlarda ekstra ücret ödemek durumunda kalabilirsin. Bunu göz önünde bulundur.

Gürcistan'da elektronik ürün fiyatları Türkiye'ye göre daha düşük ama satın aldığın ürünün uluslararası garantisinin olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisin. Bölgesel garantiler bazen sorun çıkarabiliyor.

Ben Gürcistan’dan alışveriş yapmıştım, PS5 dahil. Yılbaşı kampanyalarında fiyatlar biraz daha düşüyor. Takip edersen 500 dolar civarında bir fırsat yakalayabilirsin.

Eğer Gürcistan'dan satın alacaksan Duty Free seçeneğini tercih etmelisin. PS5 fiyatı 550-600 dolar arasında değişiyor ama aksesuarlar genelde Türkiye'deki fiyatlara yakın.

Tiflis’teki mağazalardan almayı planlıyorsan, genelde fiyatların sabit olduğunu unutma. Ancak nakit ödeme yaparsan indirim talep edebilirsin. Vergisiz fiyatları da kontrol etmelisin.

Merhaba, Gürcistan’da fiyat araştırması yaparken popüler teknoloji mağazalarını Google Maps üzerinden kontrol edebilirsin. Kullanıcı yorumları genelde fiyatlar hakkında bilgi veriyor. Ayrıca güvenilir bir satıcıdan aldığından emin ol.

Çözüm
Geri