Windows 11'i eski veya uyumlu olmayan bir sistemde yüklemek istiyor ancak TPM 2.0, Secure Boot ve yüksek RAM gereksinimleri sizi durduruyor mu? Çözüm basit: Rufus kullanarak bu gereksinimleri nasıl kaldırabileceğinizi adım adım anlatalım. İlk adım olarak Rufus'u buradan indirebilirsiniz.

Sonuç:Rufus, Windows 11'in sıkı sistem gereksinimlerini aşmanıza yardımcı olacak basit ama etkili bir çözümdür. Bu yöntemle, eski sistemlerinizde bile Windows 11'in keyfini çıkarabilirsiniz.
Ek Not:Rufus'u indirmek ve daha fazla bilgi almak için Rufus İndirme Sayfası linkini ziyaret edebilirsiniz.
Rufus ile Windows 11 Gereksinimlerini Kaldırma:
- Rufus'un Gücü:Rufus, kullanıcıların ISO dosyalarını USB sürücülere yazdırmalarını sağlayan güçlü bir araçtır. Windows 11 gibi işletim sistemlerini kurmak için idealdir.
- Windows 11 Gereksinimlerine Genel Bakış:Windows 11, TPM 2.0, Secure Boot ve en az 4 GB RAM gibi spesifik gereksinimler sunar. Bu gereksinimler, bazı eski bilgisayarlarda bulunmayabilir.
- Rufus ile Gereksinimleri Kaldırma:Rufus aracını kullanarak, Windows 11 ISO dosyanızı seçin ve "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" seçeneğini işaretleyin. Bu adım, ISO'nuzun bu gereksinimleri atlamasını sağlar.
- ISO Yazdırma İşlemi:Gereken ayarları yaptıktan sonra, Rufus aracılığıyla ISO dosyanızı USB sürücünüze yazdırın. Bu işlem, sistem gereksinimleri olmadan Windows 11 kurulumu yapmanıza olanak tanır.
- Kurulum ve Sonrası:USB sürücünüz hazır olduktan sonra, bilgisayarınızı bu sürücü ile başlatın ve Windows 11 kurulum işlemine başlayın. Gereksinimleri kaldırdığınız için, kurulum süreci daha esnek olacaktır.

Sonuç:Rufus, Windows 11'in sıkı sistem gereksinimlerini aşmanıza yardımcı olacak basit ama etkili bir çözümdür. Bu yöntemle, eski sistemlerinizde bile Windows 11'in keyfini çıkarabilirsiniz.
Ek Not:Rufus'u indirmek ve daha fazla bilgi almak için Rufus İndirme Sayfası linkini ziyaret edebilirsiniz.
Son düzenleme: