Samsung Galaxy S4 GT-i9500 için uyumlu iOS Custom ROM'u var mı?

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, elimde bir Samsung Galaxy S4 GT-i9500 modeli var ve bu cihaz için iOS tabanlı bir Custom ROM arıyorum. Daha önce bu cihazda iOS kullanan ya da bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Teknik olarak mümkün mü? Önerilerinizi bekliyorum!

Çözüm
Kesinlikle iOS'u bir Samsung cihazda çalıştıramazsınız. Ancak, iOS görünümüne sahip CyanogenMod veya LineageOS gibi ROM'ları inceleyebilirsiniz.
Maalesef Samsung cihazlarda iOS çalıştırmak mümkün değil çünkü iOS, Apple'ın kapalı kaynak kodlu işletim sistemidir ve sadece Apple cihazlarda kullanılabilir.

Galaxy S4 için iOS tabanlı bir ROM bulunmuyor, ancak iOS benzeri Android temaları deneyebilirsiniz. Bu temalar cihazınızın arayüzünü iOS’a benzetebilir.

Kesinlikle iOS'u bir Samsung cihazda çalıştıramazsınız. Ancak, iOS görünümüne sahip CyanogenMod veya LineageOS gibi ROM'ları inceleyebilirsiniz.

Çözüm
@Muzo'nun önerisi oldukça mantıklı. iOS görünümü için bazı özel temalar yükleyebilirsiniz. ROM yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Bu konuda dikkatli olun çünkü yanlış bir işlem cihazınızı kullanılamaz hale getirebilir. Alternatif olarak iOS temalı launcher deneyebilirsiniz.

Samsung cihazlarda iOS gibi kapalı bir sistemi çalıştırmak maalesef imkansız. Ancak, Android cihazlar için geliştirilen iOS benzeri tema ve launcherları deneyebilirsiniz.

Cihazınıza LineageOS yükleyip, ardından iOS arayüzü sağlayan bir tema ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Doğrudan iOS kullanımı mümkün değil.

Geri