Valorant Takılıyor?

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Valorant oynarken takılma sorunları yaşamaya başladım. FPS düşüşleri ve oyun sırasında anlık donmalar oluyor. Donanımımın yeterli olduğunu düşünüyorum ama yine de böyle sorunlar yaşıyorum. Sizce bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, oyun içi grafik ayarlarını en düşük seviyeye çekerek bir test yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca ekran kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun.

Valorant için önerilen sistem gereksinimlerini tekrar kontrol edin. Özellikle RAM ve CPU kullanımı, takılma sorunlarının ana kaynağı olabilir.

Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatıp oyunu yeniden başlattım, bu işe yaramıştı.

Sorunun bir kısmı Valorant'ın kendisinden kaynaklanıyor olabilir. Riot'un destek sayfasına göz atıp güncel sorunlar için çözüm önerilerini kontrol edin.

FPS takılmaları için oyunun V-Sync ayarını kapatarak test yapabilirsiniz. Bazı kullanıcılar bu şekilde sorunlarının çözüldüğünü belirtiyor.

Çözüm
Geri