Windows 11 ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 Sürücüsü Hangisi?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Merhaba, Windows 11'de aygıt yöneticisinde 'ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0' donanım kimliği ile tanımlanamayan bir sürücü görüyorum. Bu sürücünün ne olduğunu ve nasıl yüklenebileceğini bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Bu donanım kimliği genellikle Intel Smart Sound Technology (SST) veya Intel Chipset sürücüsü ile ilişkilidir. Intel'in resmi web sitesinden anakart modeline uygun sürücüleri indirip yüklemeyi deneyebilirsin.
Bu donanım kimliği genellikle Intel Smart Sound Technology (SST) veya Intel Chipset sürücüsü ile ilişkilidir. Intel'in resmi web sitesinden anakart modeline uygun sürücüleri indirip yüklemeyi deneyebilirsin.

Çözüm
Bu kimlikte genellikle Intel Smart Sound Technology sürücüsü eksik oluyor. Anakart üreticisinin web sitesine gidip Intel SST veya chipset sürücüsünü arayabilirsin. Kurulum sonrası aygıt yöneticisindeki uyarı kaybolacaktır.

Ben de bu sorunla karşılaşmıştım. Intel Chipset sürücülerini yükleyince sorun çözüldü. Eğer sistemde Intel Smart Sound Technology donanımı varsa onun da driver'ını kurmayı unutma.

Aynı sorunu yaşadım ve Intel Chipset sürücülerini yükledikten sonra bu hata ortadan kalktı. Aygıt yöneticisinden 'Sürücü Güncelleştir' seçeneğini de kullanabilirsin.

Sorun büyük ihtimalle Intel Smart Sound Technology sürücüsü ile ilgili. Anakart modelini ve sistem özelliklerini belirttiğinde daha net yardımcı olabiliriz.

Anakart üreticisinin web sitesinden doğru chipset sürücüsünü yükledikten sonra sorun çözülecektir. Genelde bu kimlik Intel SST sürücüsüyle alakalı oluyor.

Geri