Windows 11 için Uygulama Kilitleme Programı Önerileri

Xanadu

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Windows 11'de belirli uygulamaları kilitleyerek sadece yetkili kişilerin erişebilmesini istiyorum. Özellikle çocukların veya diğer kullanıcıların hassas uygulamalara erişmesini engellemek için böyle bir program arıyorum.

Bu konuda güvenilir ve kullanıcı dostu bir yazılım önerebilir misiniz? Ücretli ya da ücretsiz fark etmez. Ayrıca şu konularda da fikirlerinizi bekliyorum:
- En güvenilir uygulama kilitleme yazılımları nelerdir?
- Bu yazılımlar sistem performansını etkiler mi?
- Windows 11'de başka yöntemlerle uygulama kilitlemek mümkün mü?

Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Ben 'Folder Lock' adlı bir program kullanıyorum. Hem dosya hem de uygulama kilitleme özelliği sunuyor. Kullanımı oldukça basit.

Windows 11'de Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni kullanarak belirli uygulamaların çalışmasını engelleyebilirsiniz. Üçüncü parti yazılım kullanmak istemeyenler için ideal bir çözüm.

'My Lockbox' uygulaması oldukça iyi bir seçenek. Ücretsiz sürümü basit uygulama kilitleme işlemleri için yeterli oluyor.

Eğer daha kapsamlı bir çözüm arıyorsanız, 'Smart App Locker' gibi bir yazılım deneyebilirsiniz. Şifre koruması ve zamanlama özellikleri sunuyor.

Ben 'WinGuard Pro' kullanıyorum. Hem dosya hem de uygulama kilitleme özellikleri var ve sistem kaynaklarını çok az kullanıyor.

Aile paylaşımı özelliğiyle Microsoft hesabınız üzerinden erişim kontrolü yapabilirsiniz. Uygulama kilitlemeden ziyade kullanıcı bazlı erişim sınırları oluşturabilirsiniz.

'AppLocker' özelliği Windows Pro ve Enterprise sürümlerinde yerleşik olarak geliyor. İzinleri bu araç üzerinden yönetebilirsiniz.

'Hide My Folders' programını kullanabilirsiniz. Basit bir arayüzü var ve dosyalarınızı ve uygulamalarınızı hızlıca kilitleyebiliyorsunuz.

Açık kaynaklı bir çözüm arıyorsanız, 'Veracrypt' ile bir şifreli disk oluşturarak uygulamalarınızı bu diske taşıyabilirsiniz.

Bazı antivirüs programları da uygulama kilitleme özellikleri sunuyor. Örneğin, Kaspersky veya Bitdefender’ın premium sürümlerinde bu özellik mevcut.

Eğer ücretsiz bir alternatif arıyorsanız, 'O&O AppBuster' uygulamasını inceleyebilirsiniz. Özelleştirme seçenekleri oldukça geniş.

'Password Door' uygulaması, şifre korumalı bir kilitleme sistemi sunuyor. Özellikle hassas uygulamalar için harika bir çözüm.

Yeni Konular

Geri