Casper
GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,
Son birkaç haftadır Windows 11 kullanırken aniden mavi ekran alıyorum ve hata kodu olarak 'System Service Exception' gösteriliyor. Başlangıçta çok önemsemedim, ancak artık gün içinde birkaç kez bu hatayı alıyorum ve bilgisayarımı düzgün kullanamıyorum.
Bilgisayarımda şu işlemleri yaptım ama sorun devam ediyor:
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu hatayı daha önce yaşayan ve çözen var mı? Bilgisayarımı sürekli kullanmam gerekiyor, bu yüzden bir an önce çözüm bulmam lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler!
Son birkaç haftadır Windows 11 kullanırken aniden mavi ekran alıyorum ve hata kodu olarak 'System Service Exception' gösteriliyor. Başlangıçta çok önemsemedim, ancak artık gün içinde birkaç kez bu hatayı alıyorum ve bilgisayarımı düzgün kullanamıyorum.
Bilgisayarımda şu işlemleri yaptım ama sorun devam ediyor:
- Windows Update ile güncellemeleri kontrol ettim, her şey güncel.
- Ekran kartı ve diğer sürücülerimi güncelledim.
sfc /scannow
veDISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
komutlarını çalıştırdım, birkaç hata düzeltti ama mavi ekran hâlâ geliyor.- Antivirüs programımı kaldırıp tekrar denedim, bir değişiklik olmadı.
- RAM’lerimi MemTest ile kontrol ettim, herhangi bir hata bulunamadı.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu hatayı daha önce yaşayan ve çözen var mı? Bilgisayarımı sürekli kullanmam gerekiyor, bu yüzden bir an önce çözüm bulmam lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler!