Microsoft Store GoodbyeDPI ile açılmıyor?

Mami

GadgetEfsanesi
Merhaba, GoodbyeDPI kullanarak Microsoft Store'u açmaya çalışıyorum, ancak mağaza bir türlü yüklenmiyor. GoodbyeDPI'nin Microsoft Store'a erişimi engellediğini düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Microsoft Store için gerekli olan belirli sertifikalar, GoodbyeDPI tarafından bloke edilebilir. Komut istemcisinde sfc /scannow çalıştırarak sistem dosyalarını kontrol edin.
GoodbyeDPI genellikle bölgesel kısıtlamaları aşmak için kullanılır, ancak bu esnada bazı bağlantıları kesebilir. Çözüm olarak GoodbyeDPI'yi devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

GoodbyeDPI'nin bazı IP adreslerini engellemesi yaygın bir durumdur. Sistem Proxy ayarlarını kontrol edip varsayılana döndürmeyi deneyebilirsiniz.

Sorununuz VPN veya DNS ayarları ile ilgili olabilir. GoodbyeDPI yerine bir DNS çözümü (örneğin, 1.1.1.1 veya Google DNS) kullanmayı öneririm.

GoodbyeDPI'nin çalışırken kullandığı bağlantı ayarları Windows'un bazı sistem servislerini etkileyebilir. Denetim Masası'ndan ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Microsoft Store için gerekli olan belirli sertifikalar, GoodbyeDPI tarafından bloke edilebilir. Komut istemcisinde sfc /scannow çalıştırarak sistem dosyalarını kontrol edin.

Çözüm
GoodbyeDPI ile ilgili sıkıntılar yaşarsanız alternatif olarak bir üçüncü taraf uygulama kullanabilirsiniz.

Microsoft Store'un düzgün çalışabilmesi için GoodbyeDPI'nin kapatılması gerekebilir. Alternatif olarak, manuel IP ekleme yapabilirsiniz.

Geri