MSI B650 Gaming Pro Corsair 3000D'ye uyar mı?

Türk

GadgetEfsanesi
Arkadaşlar, MSI B650 Gaming Pro anakart ile Corsair 3000D kasası arasında bir uyum problemi yaşanır mı? Özellikle montaj aşamasında dikkat etmem gereken bir durum var mı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Bence uyumluluk konusunda bir problem yok, çünkü Corsair 3000D ATX form faktörüne uygun bir kasa ve MSI B650 Gaming Pro da ATX standardında.

Kablolama yaparken Corsair 3000D'nin kablo yönlendirme kanallarına dikkat et. Anakart tam oturuyor ama kablo geçişleri bazen sıkıntı yaratabilir.

Bu kombinasyonu kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım, montaj çok kolay oldu. Hatta kasa fanlarının anakart üzerindeki bağlantı noktaları mükemmel uyuyor.

Uyumlu olmalı, ama anakartın VRM soğutucuları çok büyükse üst kısma radyatör takarken sorun yaşayabilirsin.

Corsair 3000D'nin genişleme yuvaları, MSI B650 Gaming Pro için yeterli. Montaj sırasında sadece standoff vidalarını doğru yerleştirdiğinden emin ol.

Benzer bir yapı kurmuştum, PSU kısmındaki kablo yönetimine dikkat etmelisin, çünkü Corsair 3000D'nin alanı biraz sınırlı olabilir.

Kasanın iç alanı oldukça geniş. Anakartın montajı sırasında hiçbir problemle karşılaşmazsın. Anakart destekleniyor.

Corsair 3000D'nin hava akışı tasarımı güzel. MSI B650 Gaming Pro ile hiçbir uyum problemi yok. Hatta güzel bir kombinasyon olur.

Arka fan bağlantıları konusunda anakartın fan header noktalarına dikkat et. Onun dışında sorunsuz bir uyum var.

Geri