Yeni Formatlanmış Windows 11 PC'de Tarayıcı Hatası

Cihan

GadgetEfsanesi
Merhaba, yeni formatlanmış Windows 11 işletim sistemli bilgisayarımda tarayıcı kullanırken sürekli olarak 'Bu sayfa bir sorun yaşıyor' ve 'STATUS_ACCESS_VIOLATION' hatası alıyorum. Ekran görüntüsü ekte mevcuttur. Bu hatanın kaynağı ne olabilir ve nasıl çözebilirim? Tarayıcı olarak Chrome/Edge kullanıyorum ve en güncel sürümü yüklü. Yardımcı olabilir misiniz?

windows 11 Tarayıcı Hatası

Bu hata genellikle tarayıcı uzantılarından kaynaklanır. Tüm uzantıları devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Ayrıca tarayıcınızı sıfırlamayı unutmayın.

Çözüm
Tarayıcıyı yeniden yüklemeyi deneyin. Özellikle Chrome kullanıyorsanız, temiz bir kurulum yaparak sorunun çözülüp çözülmediğini test edin.

Hızlı başlatma özelliğini kapatmayı deneyin. Bu özellik, tarayıcılar da dahil bazı uygulamaların doğru çalışmasını engelleyebilir.

Farklı bir tarayıcıda aynı sorunu yaşıyor musunuz? Eğer yaşamıyorsanız, sorunun belirli bir tarayıcıya özel olduğunu anlayabiliriz.

Hata, donanım hızlandırmasının aktif olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ayarlardan donanım hızlandırmayı devre dışı bırakmayı deneyin.

Eğer sorun hala çözülmediyse, tarayıcı loglarını kontrol ederek daha fazla bilgi toplayabilirsiniz. Bu, hatanın kaynağını bulmanızda yardımcı olabilir.

Farklı bir kullanıcı hesabı oluşturup, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Bazen kullanıcı hesaplarıyla ilgili problemler bu tür hatalara yol açabilir.

Geri