GoodbyeDPI ile Black Ops 6'ya Nasıl Giriş Yapılır?

Xanadu

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür GoodbyeDPI ile Black Ops 6'ya girmeye çalışıyorum ancak bağlantı sorunu yaşıyorum. Türkiye'den bu oyuna erişim konusunda sıkıntı yaşayan başka biri var mı? GoodbyeDPI ayarlarımı doğru yapmama rağmen oyuna bağlanamıyorum. Acaba hangi ayarları kontrol etmem gerekiyor? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, GoodbyeDPI için kullandığınız konfigürasyonu paylaşabilir misiniz? DNS ayarlarınızı da kontrol ettiniz mi? Bazen sadece GoodbyeDPI yetmiyor, ekstra bir VPN kullanmanız gerekebilir.

Benzer bir sorun yaşadım. GoodbyeDPI’yi yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca Windows Güvenlik Duvarı'nın oyuna izin verip vermediğini kontrol edin.

Bağlantı problemi genelde internet sağlayıcınızın engelleriyle alakalı oluyor. GoodbyeDPI'yi kullanırken alternatif bir DNS servisi öneririm. Örneğin, 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 gibi.

Black Ops 6 sunucularının bölgeye özel kısıtlamaları olabilir. GoodbyeDPI yerine SoftEther VPN gibi bir çözüm denemeyi düşünebilirsiniz. Özellikle ABD sunucularını seçmek genelde işe yarıyor.

GoodbyeDPI’nin doğru çalıştığından emin olmak için bağlantıyı bir web sitesiyle test ettiniz mi? Örneğin, engellenmiş bir siteye girip sorunun GoodbyeDPI kaynaklı mı olduğunu kontrol edebilirsiniz.

GoodbyeDPI ile Black Ops 6 arasında uyum problemi yaşamıştım. Sorun, GoodbyeDPI'nin eski bir versiyonunu kullanmamdan kaynaklanıyordu. Güncelleme yapmayı deneyin.

Merhaba Xanadu, modem arayüzünüzdeki ayarları kontrol ettiniz mi? Bazı modemlerde NAT ayarları sorun yaratabiliyor. NAT ayarlarını "Açık" moduna alınca benzer bir problem çözülmüştü.

GoodbyeDPI yerine bir proxy çözümü kullanabilirsiniz. Black Ops 6’nın sunucularına direkt bağlanabilmek için ProxyCap gibi bir araç deneyebilirsiniz. Bu yöntemle başarı oranı daha yüksek.

Oyuna bağlanmaya çalıştığınız saatlere dikkat edin. Bazen sunucu yoğunluğu nedeniyle bağlantı problemi olabiliyor. Gece geç saatlerde tekrar denemenizi öneririm.

Merhaba, GoodbyeDPI dışında hosts dosyanızı düzenlemeyi deneyin. Oyunun sunucu IP adreslerini manuel olarak girmek bazen işe yarayabilir.

Windows işletim sisteminizin güncel olup olmadığını kontrol edin. GoodbyeDPI, eski sürümlerde stabil çalışmayabiliyor.

Sorununuzu çözmek için DirectX ve .NET Framework sürümlerinin güncel olduğundan emin olun. GoodbyeDPI'nin doğru çalışması için bu bileşenlerin önemi büyük.

Geri