Trendyol'dan PC Alınır Mı?

Cihan

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, Trendyol üzerinden bir oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Aşağıdaki linkte detayları görebilirsiniz:

Sizce bu sistem fiyat/performans açısından alınabilir mi? Trendyol üzerinden daha önce elektronik ürün alışverişi yapanlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Bu sistem pek güçlü görünmüyor, özellikle ekran kartı günümüz oyunları için yetersiz kalabilir. Başka bir yerden araştırmanı öneririm.

Trendyol’dan elektronik ürün alırken dikkatli olmalısın, özellikle iade süreçlerinde sıkıntı yaşanabiliyor. Satıcıyı da iyice kontrol et.

Sistem eski donanımlara sahip. R7 240 ekran kartı, oyun performansı için yeterli değil. Daha güncel bir ekran kartı içeren sistemlere bakmanı öneririm.

Ben Trendyol’dan bir laptop almıştım ve memnun kaldım. Ancak masaüstü bilgisayar için bence yerel mağazaları da düşünmelisin.

Daha önce Trendyol’dan PC aldım ve sorun yaşamadım ama bu sistem çok eski görünüyor. Daha güncel seçeneklere yönelmelisin.

Bu sistemin ekran kartı çok düşük performanslı. Bu fiyat aralığında ikinci el piyasasına da göz atmanı öneririm.

Fiyat/performans açısından pek tatmin edici değil. Özel olarak oyuncu bilgisayarı toplayan firmalarla iletişime geçebilirsin.

Geri