Windows 10 LTSC Oturum Açma Sorunu

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba, Windows 10 2021 LTSC kullanıyorum. Dün hiçbir sorun yoktu ancak bugün Microsoft hesabımla sisteme bağlandım ve ardından kapattım. Tekrar açmaya çalıştığımda oturum açma ekranında takılıp kalıyor ve açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Böyle bir durumda güvenli modda açmayı denedin mi? Belki bir güncelleme ya da hesap senkronizasyonu sorun yaratmış olabilir.

Microsoft hesabıyla bağlanmadan önce yerel bir kullanıcı hesabı oluşturmuş muydun? Eğer varsa yerel hesap üzerinden giriş yapmayı deneyebilirsin.

Windows sistem onarım aracını çalıştırmayı denedin mi? Sistem başlangıcında birkaç kez güç düğmesine basarak onarım menüsüne ulaşabilirsin.

Eğer oturum açma ekranında sorun yaşıyorsan, şifreni Microsoft'un web sitesinden kontrol et ve sıfırlamayı dene. Bazen hesap senkronizasyon hataları bu tür sorunlara yol açabilir.

Windows'un geçmiş bir sistem geri yükleme noktasını kullanmayı dene. Böylece sorunun oluştuğu zamandan önceki bir tarihe geri dönebilirsin.

Bilgisayarını kurtarma medyası ile başlatmayı denedin mi? Eğer öyle bir medya yoksa, farklı bir bilgisayardan indirip oluşturabilirsin.

LTSC sürümünde bazı özellikler eksik olabilir, bu da hesap senkronizasyonunda sorun yaratabilir. Microsoft destek forumlarında bu sürüm için özel bir çözüm aramayı dene.

Bu tür sorunlar genellikle bir güncelleme veya yeni bir ayarın çakışmasından kaynaklanır. Güvenli modda açıp yeni bir kullanıcı oluşturmayı deneyebilirsin.

Microsoft'un destek sayfasında "hesap oturumu açılamıyor" sorunları için bir çözüm aramayı dene. Orada bu tür durumlar için detaylı kılavuzlar oluyor.

Windows açılmıyorsa başlangıç onarma aracını çalıştırmayı deneyebilirsin. Bu, sistemin kritik dosyalarını kontrol edip tamir edebilir.

Eğer hesap bağladıktan sonra bu sorun başladıysa, Microsoft hesabını çevrimdışı kullanıma almayı dene. Başka bir cihazdan oturum durumunu kontrol et.

Son çare olarak yeni bir Windows kurulumu düşünebilirsin. Ama önce verilerini kurtarmak için bir canlı USB kullanmanı öneririm.

Geri