Windows 11 Kaç Saatte Yüklenir?

Kenan

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 yükleme süresi hakkında bilgi almak istiyorum. Ortalama bir bilgisayarda Windows 11 kurulumu ne kadar sürer? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Windows 11 yükleme süresi genelde internet hızına ve sistem performansına bağlı olarak 30 dakika ile 1 saat arasında değişiyor.

Benim bilgisayarımda yaklaşık 40 dakika sürdü. SSD kullanıyorsanız daha hızlı tamamlanır.

HDD'ye kurulum yapıyorsanız bu süre uzayabilir. SSD'lerde genelde 20-30 dakika gibi kısa bir sürede bitiyor.

İnternet hızınız yükleme süresini etkiliyor. Yükleme dosyalarını indirmek uzun sürebilir.

Yükleme süresi, güncellemeleri de içeriyorsa 1 saate kadar çıkabilir. Temiz kurulum daha kısa sürede tamamlanır.

Ben temiz kurulum yaptığımda 25 dakika sürdü. Ama eski bir sistemden yükseltme yaparsanız bu süre artabilir.

Kurulum sırasında donanım performansı ve BIOS güncellemesi gibi faktörler süreyi etkileyebilir. Ortalama 1 saati geçmez.

Yükleme süresi genelde bilgisayarın gücüne ve güncelleme dosyalarının boyutuna bağlıdır. Ortalama 30-40 dakika sürüyor.

Eğer yükseltme yapıyorsanız, kurulum sonrası birkaç güncelleme daha gerekebilir. Bu da süreyi artırabilir.

Benim yüklemem 35 dakika sürdü. Ancak güncellemeler ve sürücü kurulumları ile birlikte toplam 1 saati buldu.

Geri